Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти водоводна и канализациона мрежа на 21.11.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Славиша Вајнер пред бр. 26 – реконструкција на пропаднат бехатон


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *