Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 02.12.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Нада Димиќ – местење бехатон на коловоз

ул. 11 бр. 49 нас. Долно Којнаре – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *