Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 06.12.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. 30-ти јули пред бр. 5 а – асфалтирање на коловоз

ул. Михајло Пупин пред бр. 61 и пред бр. 101 – асфалтирање на коловоз

ул. Трајко Прокопиев пред бр. 2 -асфалтирање на коловоз

ул. Борис Кидрич пред бр. 55 – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *