Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 07.12.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Панче Пешев пред бр. 42 – асфалтирање на коловоз

ул. Октомвриска револуција пред автосервис Чоче и пред Стокомак – асфалтирање коловоз и тротоар

ул. Димитар Влахов (на спој со ул. Перо Тошев) – асфалтирање на коловоз

ул. Др. Рибар бр. 136 – местење бехатон на тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *