Помошници директори

Драган Јањевиќ-дипл. правник

Лични информации:

 • Роден на 28.11.1958 год. во Куманово
 • Дипломирал во 1982 на Правен факултет во Скопје

Работно искуство:

 • Од 1983 до 1984 работи во ТП Ангросервис Куманово како правник
 • Од 1984 до 1987 работи во ЈПССДП Куманово како раководител на правен сектор
 • Од 1987 до 1989 работи во ЈПССДП Куманово како Директор
 • Од 1990 до 2007 работи во ЈПССДП Куманово како Директор
 • Од 2007 до 2009 работи во Царинска Управа на РМ како самостоен Советник за имотно – правни работи
 • Од 2009 работи во ЈП Водовод Куманово како Заменик на директор

Општи познавања:

 • Го познава англискиот јазик
 • Користи Microsoft office

Фарук Алили-дипл. правник

Лични информации:

 • Роден на 30.07.1983 год. во Куманово
 • Дипломирал на Правен Факултет во “ЈИЕ Универзитет” – Тетово

Работно искуство:

 • Од 2009 до 2013 – Фонд за Здравствено Осигурување – одговорен за лекарски комисии
 • Од 2013 работи во ЈП Водовод Куманово како Заменик на директор

Општи познавања:

 • Го познава англискиот и францускиот јазик
 • Користи Microsoft office
live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vodovodk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107