Цена на вода

Цена на вода од Јануари, 2021год.

Елементи на ценатаДомаќинстваПравни лицаКорисници на техничка вода за канализација
Вода30,5535,75/
Канализација5,096,636,63
Пречистување на отпадни води10,8110,8110,81
Единечна цена 46,4553,1917,44
Фонд за води – вода (2%)0,611,29/
Фонд за води – канал (1%)0,160,170,17
ДДВ (5%)2,322,660,872
Вкупно денари (со ДДВ и со фонд за води)49,542557,308918,482
live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss