Дефекти на канализациона мрежа на 06.07.2022

фабрика Стил Кон во с. Старо Нагоричане -чистење на септичка јама касапски круг – реконструкција на фекален приклучок ул. Никола Тесла пред бр. 149 – чистење на септичка јама откривање на заасфалтирани шахти на ул. 11 Ноември реконструкција на уличен фекален канал на ул. Тонко Димков – крак

Дефекти на канализациона мрежа на 05.07.2022

ул. Тонко Димков – крак -реконструкција на уличен фекален канал ул. Гоце Делчев – санација на ревизиона шахта на фекална канализација касапски круг – реконструкција на фекален приклучок ул. Октомвриска Револуција крак (кај Орхидеја Дони) – чистење на уличен фекален канал ул. 11 Ноември бр. 100 – чистење на фекален Read more…

Дефекти на канализациона мрежа на 01.07.2022

ул. В. Смилевски Бато- реконструкција на елемент од атмосферска канализација ул. Октомвриска Револуција (кај Спортска сала) – чистење на ревизиона шахта ул. Пиринска Македонија – поставување на нов бетонски капак врз ревизиона шахта на фекална канализација ул. Доне Божинов бр. 85 – чистење на септичка јама ул. Тонко Димков (крак Read more…

Дефекти на канализациона мрежа на 29.06.2022

ул. Ленинова – реконструкција на ревизиона шахта ул. 4 нас. Карпош -реконструкција на ревизиона шахта на фекална канализација ул. Гоце Делчев – санација на дефект на фекална канализација

Дефекти на канализациона мрежа на 28.06.2022

ул. Октомвриска Револуција пред бр. 12 – санација на оштетена шахта на атмосферска канализација ул. Фетка Наскова пред бр. 28 – чистење на шахта на фекална канализација ул. Санде Стоилковски пред бр. 1 – чистење на уличен фекален канал ул. Франц Розман пред бр 108 – чистење на уличен фекален Read more…

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss