ИЗВЕСТУВАЊЕ

   Се известуваат жителите на ул. “Киро Фетак” дека Ј.П. Водовод Куманово од 17.05.2022 година (Вторник) ќе отпочне со приклучување на објектите на новоизградената водоводна мрежа, при што ќе биде извршена и замена на постоечките водомери со нови.   Сите сопственици на објекти на улица “Киро Фетак” кои се приклучени Read more…

Дефекти 02.02.2022

Интервенции на водоводна мрежа ул. Наце Буѓони – дефект на водоводна цевка ул. 4, нас. Долно Којнаре – дефект на водоводна цевка ул. Доне Божинов – дефект на водоводна цевка Стари Лозја– дефект на водоводна цевка

Дефекти 01.02.2022

Интервенции на водоводна мрежа ул. Ѓуро Пуцар – Стари – дефект на водоводна цевка ул. 4, нас. Долно Којнаре – дефект на водоводна цевка ул. Цар Цамоил – дефект на водоводна цевка Средорек – дефект на водоводна цевка Стари Лозја– дефект на водоводна цевка

Дефекти 31.01.2022

Интервенции на водоводна мрежа ул. Ѓуро Пуцар – Стари – дефект на водоводна цевка ул. Доне Божинов – дефект на водоводна цевка бул. Октомвриска Револуција (до Стокомак)– дефект на водоводна цевка бул. III МУБ (1ви Мај) – дефект на водоводна цевка

Дефекти 28.01.2022

Интервенции на водоводна мрежа ул. 144, нас. Карпош – дефект на водоводна цевка ул. 3, нас. Карпош – дефект на водоводна цевка ул. 116, нас. Карпош – дефект на водоводна цевка нас. Черкезе – дефект на водоводна цевка

Дефекти 27.01.2022

Интервенции на водоводна мрежа ул. Белановска – дефект на водоводна цевка ул. Салтир Наумов – дефект на водоводна цевка ул. 718, Гладно Поле – дефект на водоводна цевка ул. Доне Божинов бр. 24 – дефект на водоводна цевка

Дефекти 26.01.2022

Интервенции на водоводна мрежа ул. Ѓорче Петров – дефект на водоводна цевка ул. Босанска – дефект на водоводна цевка ул. 40, нас. Карпош – дефект на водоводна цевка ул. 300 нас. Иго Тричковиќ – приклучок на водоводна мрежа

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss