Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 15.08.2022год.

ул. Цар Самоил бр. 5 – дефект на водоводна мрежа. ул. Народна Револуција – дефект на водоводна мрежа. ул. Стари лозја – дефекти на водоводна мрежа (4 дефекта). ул. Есперанто бр. 5 – дефект на водоводна мрежа.

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 12.08.2022год.

ул. Војо Карастојанов – дислокација на водоводна мрежа. ул. Вук Караџиќ бр. 11 – дефект на водоводна мрежа. Дефект на челичен вод за висока зона Ф450. ул. Симо Погачаревиќ – приклучок на водоводна мрежа. Дотрпување и порамнување со тампон на ровови од ископ за поправка на дефекти на водоводна мрежа.

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 11.08.2022год.

ул. Војо Карастојанов – дислокација на водоводна мрежа. ул. Тоде Мендол – замена на овален затворач Ф125. ул. Б.И.Гуне – замена на овален затворач Ф125. ул. 422 бр. 3 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа. ул. Трајко Прокопиев – дефект на водоводна мрежа. ул. Руѓер Бошковиќ -дефект на Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 10.08.2022год.

ул. Војо Карастојанов – дислокација на водоводна мрежа. ул. Есперанто бр. 5 – дефект на водоводна мрежа во станбен објект. ул. Србо Томовиќ и ул. Боро Прцан – дефект на водоводен затворач. ул. Никола Вапцаров бр. 15 – дефект на водоводен приклучок. ул. 180 бр. 13 нас. Карпош – дефект Read more…

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss