Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 15.08.2022год.

ул. Цар Самоил бр. 5 – дефект на водоводна мрежа. ул. Народна Револуција – дефект на водоводна мрежа. ул. Стари лозја – дефекти на водоводна мрежа (4 дефекта). ул. Есперанто бр. 5 – дефект на водоводна мрежа.

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 12.08.2022год.

ул. Војо Карастојанов – дислокација на водоводна мрежа. ул. Вук Караџиќ бр. 11 – дефект на водоводна мрежа. Дефект на челичен вод за висока зона Ф450. ул. Симо Погачаревиќ – приклучок на водоводна мрежа. Дотрпување и порамнување со тампон на ровови од ископ за поправка на дефекти на водоводна мрежа.

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 11.08.2022год.

ул. Војо Карастојанов – дислокација на водоводна мрежа. ул. Тоде Мендол – замена на овален затворач Ф125. ул. Б.И.Гуне – замена на овален затворач Ф125. ул. 422 бр. 3 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа. ул. Трајко Прокопиев – дефект на водоводна мрежа. ул. Руѓер Бошковиќ -дефект на Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 10.08.2022год.

ул. Војо Карастојанов – дислокација на водоводна мрежа. ул. Есперанто бр. 5 – дефект на водоводна мрежа во станбен објект. ул. Србо Томовиќ и ул. Боро Прцан – дефект на водоводен затворач. ул. Никола Вапцаров бр. 15 – дефект на водоводен приклучок. ул. 180 бр. 13 нас. Карпош – дефект Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на 09.08.2022год.

ул. Б.Б. Гуцман бр. 71 – дефект на водоводна мрежа. ул. Правда Спасовска – дефект на водоводна мрежа. ул. Војо Карастојанов – ископ на ров за детекција на постоечки подземни инсталации. ул. Вардарска – дефект на водоводна мрежа. нас. Средорек – дефект на водоводен приклучок. ул. Никола Вапцаров – приклучок Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 08.08.2022год.

ул. Војо Карастојанов бр. 5 – изместување на водоводна мрежа. м.в. Стари лозја – дефект на водоводна мрежа. ул. Лесковачка бр. 2 – сервисирање на против-пожарен хидрант. нас. Средорек – дефект на водоводна мрежа. ул. 422 нас. Иго Тричковиќ – приклучок на водоводна мрежа. ул. Цар Самоил бр. 22 – Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 05.08.2022год.

ул. Доне Божинов бр. 24а – дефект на водоводен приклучок. ул. 22, бр. 13 нас. Карпош – дефект на водоводен приклучок. крак од улица Гоце Делчев (позади аптека Зегин) – дефект на водоводна мрежа. ул. Јоско Илиевски – дефект на водоводна мрежа.

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 03.08.2022год.

ул. Боро Прцан бр. 26 – дефект на водоводна мрежа. ул. 315 бр. 8 нас. Ајдучка Чешма – дефект на водоводна мрежа. ул. 33 нас. Карпош – дефект на приклучок на водоводна мрежа. м.в. Стари лозја (сектор позади сервис Висто) – дефект на водоводна мрежа. ул. Сава Ковачевиќ бр. 21 Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 01.08.2022год.

ул. 413 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа. ул. Романовска бр. 7- дефект на водоводна мрежа. ул. Перо Чичо бр. 43 – дефект на водоводна мрежа. м.в. Стари лозја -дефект на водоводна мрежа. с. Проевце (објект Куманово Спа) – дефект во водомерна шахта.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss