Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 23.09.2022год.

ул. Бајрам Шабани бр. 39 – дефект на водоводна мрежа. ул. 120 бр. 215 нас. Ајдучка чешма – дефект на водоводна мрежа. ул. Тодор Велков – дефект на водоводна мрежа во круг на ООУ 11 Октомври. ул. 251 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа. нас. Средорек – дефект Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 22.09.2022год.

Дефект на главен челичен доводен водоводен вод Ф508 (сектор стара фабрика на ФЗЦ) ул. 11 Октомври (од раскрсница со ул. 11 Ноември до раскрсница со ул. Доне Божинов) – замена на затворач на водоводна мрежа. ул. В.С.Бато бр. 134 – поделба на водоводен приклучок во водомерна шахта. ул. Братство и Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 21.09.2022год.

ул. Братство и Единство (сектор старечки дом) – дефект на водоводна мрежа. ул. Веселин Маслеша – реконструкција на водоводна мрежа. ул. 608 бр. 14 с. Проевце – дефект на водоводна мрежа. ул. 11 Ноември бр. 128 – дефект на водоводна мрежа. ул. Васил Главинов бр. 3 – изместување на водомерна Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 20.09.2022год.

нас. Средорек – дефект на водоводна мрежа. ул. Драгојло Диндиќ бр. 2 – дефект на водоводна мрежа. ул. Тоде Мендол бр. 41, ул. Абдула Прешев и ул. Б.И. Гуне – дефект на водоводна мрежа. ул. Веселин Маслеша – реконструкција на водоводна мрежа. ул. 11 Октомври бр. 13 – дефект на Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 19.09.2022год.

бул. Октомвриска револуција (сектор Градска пекара) – дефект на водоводна мрежа. ул. Роза Луксембург – изместување на водомерна шахта. ул. Веслин Маслеша – реконструкција на водоводна мрежа. ул. Ѓорче Петров бр. 361 – дефект во водомерна шахта. м.в. Стари лозја – дефект во водомерна шахта.

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 16.09.2022год.

Дефект на главен челичен доводен вод Ф508 во атар на село Лопате. ул. Пелинска – дефект на водоводна мрежа. м.в. Амбар мала – дефект на водоводна мрежа. ул. Ѓ.П. Стари – дефект на водоводна мрежа. ул. Веселин Маслеша – реконструкција на водоводна мрежа. ул. Божидар Мицковиќ бр. 19 – дефект Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 15.09.2022год.

ул. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа. ул. Веселин Маслеша – реконструкција на водоводна мрежа. ул. Власто Радоњанин бр. 2 – дефект на водоводна мрежа. ул. Васил Главинов – изместување на водомерна шахта. ул. 100 и ул. 204 нас. Карпош – дефект на водоводна мрежа. ул. Стеван Филиповиќ – Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 14.09.2022год.

ул. Васил Главинов – дефект на водоводна мрежа. ул. Београдска – дефект на водоводна мрежа. ул. 20 нас. Јане Сандански – дефект на водоводна мрежа. ул. Веселин Маслеша – дефект на водоводна мрежа. ул. Доне Божинов бр. 83 – дефект на водоводна мрежа. ЈЗУ Општа болница Куманово – дефект на Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 13.09.2022год.

ул. 30 Јули бр. 5а – дефект на водоводна мрежа. ул. Стеван Филиповиќ бр. 11 – дефект на водоводна мрежа. ул. Божидар Мицковиќ бр. 5 – дефект на водоводна мрежа. ул. Васил Главинов бр. 3 – дефект на водоводна мрежа. ул. 438 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа. Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 12.09.2022год.

ул. Васил Главинов бр. 3 – дефект на водоводна мрежа. ул. Веселин Маслеша бр. 39 – сервисирање на водоводен затворач. ул. 413. бр.21 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа. ул. Франц Розман – приклучување на објект на водоводна мрежа.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss