Известување за дефект на водоводна мрежа на улица “Никшиќка”

Поради дефект на азбест-цементна водоводна цевка Ф350 на улица “Никшиќка” непосредно покрај ООУ “Кочо Рацин”, прекинато е водоснабдување во населба Гоце Делчев. Екипите на ЈП Водовод Куманово се на лице место и работат на поправка на дефектот, водоснабдувањето се очекува да се нормализира по поправка на дефектот, во тек на Read more…