Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 11.08.2022год.

ул. Војо Карастојанов – дислокација на водоводна мрежа. ул. Тоде Мендол – замена на овален затворач Ф125. ул. Б.И.Гуне – замена на овален затворач Ф125. ул. 422 бр. 3 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа. ул. Трајко Прокопиев – дефект на водоводна мрежа. ул. Руѓер Бошковиќ -дефект на Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 10.08.2022год.

ул. Војо Карастојанов – дислокација на водоводна мрежа. ул. Есперанто бр. 5 – дефект на водоводна мрежа во станбен објект. ул. Србо Томовиќ и ул. Боро Прцан – дефект на водоводен затворач. ул. Никола Вапцаров бр. 15 – дефект на водоводен приклучок. ул. 180 бр. 13 нас. Карпош – дефект Read more…

Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на 09.08.2022год.

ул. Б.Б. Гуцман бр. 71 – дефект на водоводна мрежа. ул. Правда Спасовска – дефект на водоводна мрежа. ул. Војо Карастојанов – ископ на ров за детекција на постоечки подземни инсталации. ул. Вардарска – дефект на водоводна мрежа. нас. Средорек – дефект на водоводен приклучок. ул. Никола Вапцаров – приклучок Read more…

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss