Дефекти 19.03.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. 11 Ноември (од бр.1до бр.48) – сектор Бинго Башкими м.в. Ливади во нас. Карпош ул. Братство и Единство (Расадник) ул.1 нас. Јане Сандански

Дефекти 18.03.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. 11 Ноември (од бр.1до бр.48) – сектор Бинго Башкими бул. Октомвриска Револуција бр. 28а м.в. Гладно поле ул. Др. Рибар Главен доводен вод Ф508 во с. Лопате

Дефекти 17.03.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. 11 Ноември (од бр.1до бр.48) – сектор Бинго Башкими бул. III МУБ (Рим-Парис) ул. Тоде Мендол ул. Др. Рибар ул. Караорман ул. Браќа Филиповиќ Веселин Маслеша ББ Гуцман

Дефекти 15.03.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. 11 Ноември (од бр.1до бр.48) – сектор Бинго Башкими ул. 320 нас. Ајдучка чешма ул. 11 Октомври бул. Октомвриска Револуција зграда бр. 28а

Дефекти 10.03.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. 11 Ноември (од ул. Индустриска до нова фабрика на ФЗЦ) ул. 11 Ноември – сектор Бинго Башкими ул. Доне Божинов бр. 44 и околни објекти

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vodovodk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107