01.03.2023

Published by Сашо Јаневски on

ул. Октомвриска револуција (крак позади Стаклопан) – местење бетонски рабници а потоа местење ситна камена коцка како времена коловозна покривка

местење сообраќајни знаци по распоред приложен од претставник на Општина Куманово


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *