23.02.2023

Published by Сашо Јаневски on

ул. Илинденска (пред гарнизон) – асфалтирање на коловоз

ул. Доне Божинов (пред поранешен Пеко) – асфалтирање на коловоз

ул. Народна револуција (пред МИК) – асфалтирање на коловоз

ул. Пелинска (спроти зграда на ФЗЦ) -асфалтирање на коловоз

ул. 29 -ти Ноември -асфалтирање на коловоз

ул. Прохор Пчински – асфалтирање на коловоз

ул. Перо Чичо – асфалтирање на коловоз

ул. Никола Карев – асфалтирање на коловоз

отстранување и местење на сообраќајни знаци на локации одредени од претставник на Општина Куманово


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *