24.03.2023

Published by Сашо Јаневски on

ул. Славиша Вајнер пред бр. 24 – бетонирање на тротоар

касапски круг – местење плочки и износ на отпаден материјал

местење сообраќајни знаци на повеќе локации низ градот по налог на претставник на Општина Куманово


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *