Дефекти 09.02.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. Х.Т.Карпош ул. Борис Кидрич ул. Вардарска м.в. Стари Лозја ул. Скопска ул. Есперанто ул. Братство и Единство

Дефекти 05.02.2021

Интервенции на водоводна мрежа м.в. Стари Лозја ул. Бајрам Шабани ул. Братство и Единство нас. Черкези деф. во круг на фабрика за чевли Реџија


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vodovodk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4979