Дефекти 10.03.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. 11 Ноември (од ул. Индустриска до нова фабрика на ФЗЦ) ул. 11 Ноември – сектор Бинго Башкими ул. Доне Божинов бр. 44 и околни објекти

Дефекти 08.03.2021

ул. 11 Ноември (од ул. Индустриска до нова фабрика на ФЗЦ) ул. 11 Ноември – сектор Бинго Башкими ул. Миодраг Петровиќ ул. Стојан Сликар ул. Димитар Влахов ул. Пере Тошев Гладно Поле

Дефекти 05.03.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. 11 Ноември (од ул. Индустриска до нова фабрика на ФЗЦ) ул. 11 Ноември – сектор Бинго Башкими ул. Миодраг Петровиќ ул. 11 Октомври

Дефекти 04.03.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. Есперанто ул. Страшко Симонов ул. 401 нас. Иго Тричковиќ ул. 11 Ноември – сектор Бинго Башкими ул. Миодраг Петровиќ ул. Ѓуро Ѓаковиќ

Дефекти

Интервенции на водоводна мрежа ул. Народна Револуција објекти околу куќен бр.88 ул. Ѓорче Петров објекти околу куќен бр. 321 ул. Гоце Делчев ул. Козјачка

Дефекти 26.02.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. Миле Кипра ул. Егејска Македонија ул. Веселин Маслеша нас. Ајдучка Чешма ул. 441 нас. Иго Тричковиќ ул. Милан Лисица

Вонреден прекин на водоснабдување

Поради интервенција на водоводна мрежа – замена на дотрајан затворач Ф100 со почеток од 25.02.2021 во 05:00 часот до завршување на работа, ќе има прекин на водоснабдување на улиците: Народна Револуција, Плоштад Маршал Тито, ул.Илинденска и ул. Кирил и Методиј.

Дефекти 24.02.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. Миле Кипра с. Проевце ( вод кон војни магацини) ул. Илинденска ул. Веселин Маслеша м.в. Османов рид ул. Тоде Думба Лесковачка ул.7, нас. Карпош


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vodovodk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757