Вонреден прекин на водоснабдување

Поради интервенција на водоводна мрежа – замена на дотрајан затворач Ф100 со почеток од 25.02.2021 во 05:00 часот до завршување на работа, ќе има прекин на водоснабдување на улиците: Народна Револуција, Плоштад Маршал Тито, ул.Илинденска и ул. Кирил и Методиј.

Дефекти 24.02.2021

Интервенции на водоводна мрежа ул. Миле Кипра с. Проевце ( вод кон војни магацини) ул. Илинденска ул. Веселин Маслеша м.в. Османов рид ул. Тоде Думба Лесковачка ул.7, нас. Карпош


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vodovodk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4979