Дефекти на канализациона мрежа на 02.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Октомвриска Револуција (парк за миленици) – изработка на атмосферска канализација

ул. Правда Спасовска (спој со ул. Веселин Вујовски) – реконструкција на фекална канализација

ул. Моша Пијаде, Никола Карев, Браќа Миладиновци, Благо Стефковски-Гојчо -чистење на атмосферска канализација

ул. Народна Револуција – чистење на фекален канал

ул. 70 нас. Карпош – чистење на фекален приклучок


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss