Дефекти 04.02.2022

Published by admin on

Интервенции на водоводна мрежа

  • ул. Веселин Маслеша
  • ул. Пиринска Македонија
  • Бедиње главен вод

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.