Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 01.11.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. 3-та МУБ пред бр. 166 – местење на бехатон на тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *